Túráink

Tavasztól őszig az alábbi motorcsónakos túrákra lehet jelentkezni nálunk, melyek időtartama 1-2-3+ óra vagy akár fél nap hosszúságú is lehet. Túráink elsősorban a Tisza-tavi madárrezervátum bemutatására épülnek. A 3 órás túra során van lehetőségünk bemutatni a rezervátum teljes területét.

Napközbeni túra

Napfelkelte túra

Naplemente túra

Éjszakai túra

Kilátókhoz vezető túráink

A Tisza-tóra az elmúlt években 2 darab új, csak a vízről megközelíthető, egyedülálló látványt nyújtó kilátó is épült, melyekhez szintén szervezünk 3 órás vagy hosszabb csónaktúrákat.

Küszvágó csér kilátó

Az Örvényi-morotvától a folyó Tiszán át érünk a Csapói Holt-Tiszáig, melynek területén található a Küszvágó csér kilátó.

Vadlúd kilátó

Bebarangoljuk a madárrezervátumot a Vadlúd kilátót is érintve.

Fattyúszerkő kilátó

A Csapói Holt-Tisza irányában közelítjük meg a Fattyúszerkő kilátót.

Különleges túráink

A Tisza-tó varázslatos világa számos további lehetőséget tartogat a látogatók és egyes célcsoportok számára is, melyekhez igazodva szervezünk különleges csónaktúrákat is. Ha bármely terület bebarangolása, bemutatása felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal elérhetőségeinken.

Túra fotósoknak

Külön túrát tudunk biztosítani fotósoknak, hogy még közelebbről tudják lencsevégre kapni a Tisza-tó növény- és állatvilágát.

Túra horgászoknak

Horgászok részére is lehetőség van túrára, akár egy etetett nád vagy gyékényes fal közelében, melyet előzetes egyeztetés után tudunk kivitelezni. 

Tiszavirágzás túra

Várhatóan június 20-a után* zajlik a csodálatos látványt nyújtó kérészek repülése vagy másnéven tiszavirágzás, melyre az esti órákban szintén szervezünk túrákat. 

* A Tiszavirágzás túra június 20-a után várható, de az aktuális környzeti helyzet miatt kérjük, előre egyeztessenek velünk.

Túráink tudnivalói

Kis kedvenced se hagyd otthon, őt is szeretettel várjuk. 

Vállalunk csoportos túrákat: cégek, baráti társaságok, családok részére egyaránt.

A motorcsónakos túrán való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. 

Indulás Tiszafüred Kikötő Körúton lévő Albatrosz Kikötőből. Lehetőség van a vendégeknek a Tiszafüred-Tiszaörvény között lévő védtöltésen elhelyezkedő Stég Szabadidőközpontból, valamint a Tiszafüred Balneum Hotel stégjéről való indulásra is.

A nyári időszakban elfoglaltabbak vagyunk, telefonon keresztül gyorsabban tudok válaszolni és időpontot adni, ezért hívjon bátran!
+36 30 921 4884

Fizetni a helyszínen készpénzben, vagy OTP SZÉP kártyával is lehetséges.